Nieuwe patiënten

Wanneer u in ons gebied woont, bent u van harte welkom om u bij ons in de praktijk in te schrijven. Wij zijn een moderne praktijk vlakbij het Centraal Station en binnenstad van Groningen. Bij ons werken meerdere huisartsen. Samen met onze doktersassistentes, POH-GGZ en een praktijkondersteuners verlenen wij huisartsenzorg aan inwoners van de stad Groningen, Haren-Noord en Eelderwolde.

NHG Certificering

Onze huisartsenpraktijk heeft het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Wij voldoen hiermee aan landelijk vastgestelde normen en het laat zien dat wij continu werken aan kwaliteitsverbetering.

ECG - hartfilmpje

Wij beschikken over apparatuur om een hartfilmpje (ECG) te maken. Hier maken wij bijvoorbeeld gebruik van wanneer u last heeft van hartkloppingen of andere klachten die veroorzaakt kunnen worden door uw hart.

Bloedafname

Als patiënt kunt u uw bloed bij ons in de praktijk laten afnemen. Wij zorgen dat uw bloed in het laboratorium wordt onderzocht. Wel zo gemakkelijk! U kunt hiervoor bij ons terecht op maandag van 9.15 uur t/m 10.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.15 uur t/m 10.30 uur.

Studenten

Omdat wij in het centrum van Groningen gevestigd zijn, is een groot deel van onze patiënten student. Hierdoor hebben we veel ervaring met studenten en weten we als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden.

Sporters

Sporters zijn bij ons aan het juiste adres. Dokter Hulsman heeft de differentiatie sportgeneeskunde gevolgd. Ook werken wij nauw samen met fysiotherapeuten en sportartsen.

Reizigersadvisering

Onze praktijk is een LCR geregistreerd vaccinatiecentrum en daarom kunt u bij ons terecht voor uitgebreide reizigersadvisering en -vaccinatie. Dit betekent dat wanneer u op reis gaat, uw eigen huisarts u kan adviseren. Lees meer op onze pagina over reizigersadvisering.

Inschrijven is heel eenvoudig, u kunt zich inschrijven via ons inschrijfformulier, maar u mag natuurlijk ook bij ons langskomen.

Naar inschrijfformulier