Reizigersvaccinatie en -advisering

Onze praktijk is een LCR geregistreerd vaccinatiecentrum en daarom kunt u bij ons terecht voor uitgebreide reizigersadvisering en ‑vaccinatie. Wij bieden de reizigersvaccinatie en ‑advisering aan voor zowel patiënten als niet‑patiënten, dus iedereen is bij ons van harte welkom.

Op de website van LCR kunt u uitgebreide informatie over reizigersadvisering en ‑vaccinatie vinden.

Advisering aanvragen

Wanneer u gebruik wilt maken van reizigersadvisering en ‑vaccinatie, dan vragen wij u om het intakeformulier zo compleet mogelijk in te vullen en te versturen naar info@huisartsenpraktijkdevecht.nl of langs te brengen bij onze praktijk.

Onze assistente, welke gespecialiseerd is in het geven reisadvies, zal samen met de gespecialiseerde huisarts alles op een rij gaan zetten wat er nodig is voor uw reis. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor het spreekuur.

Let wel: Zorg ervoor dat u op tijd het reisadvies bij ons aanvraagt, uiterlijk 8 weken voor vertrek, zodat u op tijd bent voor eventuele vaccinaties of medicatie.

Kosten

Omdat de kosten van het reisadvies en ‑vaccinatie afhankelijk zijn van of en welke vaccinaties u nodig heeft, ontvangt u op basis van het ingevulde intakeformulier een prijsopgaaf. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten van de verschillende vaccinaties.

Revaxis DTP vaccin € 25,95
Twinrix Hepatis A+B vaccin € 57,50
HbVaxPro 1,0 uL hep B vaccin € 34,50
Typhim VI buiktyfus vaccin € 34,95
Vaqta hepatis A vaccin € 55,95
Vaqta junior hepatis A vaccin € 45,35
NimenRix meningokokken vaccin € 59,00
Rabipur rabies vaccin € 72,50
Vaccinatieboekje € 8,50
Recept malaria profylaxe € 10,00
Consult * € 25,00
Consult extra persoon * € 10,00
Consult voor 3 of meer landen * € 50,00

* Het uitzoeken of u wel of niet gevaccineerd moet worden en of u malariatabletten nodig heeft, kost ons tijd. Dit betekent dat ook wanneer u al voldoende beschermd blijkt te zijn, er wel een consult in rekening wordt gebracht.