Coronavirus

In verband met het coronavirus nemen wij diverse maatregelen in onze praktijk. Met deze maatregelen willen wij de continuïteit van zorg waarborgen en verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk voorkomen. U kunt ons inmiddels weer voor alle zorgvragen bellen. Waar mogelijk zullen wij dit telefonisch of per mail (waarbij u ons bijvoorbeeld foto’s van uw huidprobleem kunt sturen) met u regelen. Indien nodig is een afspraak op het spreekuur ook weer mogelijk. Het aantal patiënten dat wij met inachtneming van de 1,5 meter afstand een plek kunnen bieden in de wachtkamer is beperkt, wij vragen u daarom om alléén naar de praktijk te komen. De deur van de praktijk blijft voorlopig nog gesloten en u kunt alleen naar binnen als u een afspraak heeft.

Mogelijke besmetting

Indien u vermoedt dat u het coronavirus heeft is het belangrijk dat u niet naar de praktijk toe gaat in verband met mogelijke besmetting.

Het NHG heeft goede informatie voor u als patiënt gemaakt via thuisarts.nl. Voor andere vragen en antwoorden kunt u kijken op de website van het RIVM. Heeft u algemene vragen over het coronavirus, dan kunt u ook bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351.